November 14, 2013

Pamitan

Siang hari kok sumpek, eh cari-cari lagu ada lagunya Gesang ‘Pamitan’, enak juga sih…
Buat yang pengin lirik lagunya ini neh…

PAMITAN

Lilanana pamit mulih
Pesthi kula yen dede jodhone
Mugo enggal antuk sulih
Wong sing bisa ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndika wong sing ndak tresnani

Reff:
Nanging badhe kados pundi
Yen kawula sadrema nglampahi

Mung semene atur puji karya raharja
Sak pungkure ojo lali asring kirim warta

Eman-eman benjang ndika
Yen ta nganti digawe kuciwa
Batin kula mboten lila
Yen ta nganti mung disiya-siya

untuk menemani siang Anda, sambil dengerin lagu bisa sruput secangkir teh panas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You might also likeclose